Siste kveld i Matatiele

Tiden flyr og den siste uka har fløyet avsted! Vi har opplevd og vært med på utrolig mye!!!!!!!!! Mandag var det tur til Lesotho.Vi kjørte over stokk og stein. Veien var elendig på tur over til Lesotho. Vi besøkte en katolsk kirke, og møtte presten utenfor. Han var så snill at han hentet nøkkel og viste oss rundt inne i kirken. Der var ett alter for jomfru Maria, og ett alter for hennes mor, Anna. De hadde et relikvie på alteret til Anna, bestemor til Jesus, og det var presten stolt av. Til tross for verdien av dette, lot han oss få holde det, og fotografere det. Vi kunne få gå opp i tårnet, men da vi studerte trappa, takket vi nei til det! Turen tilbake gikk i en annen rute, og der var veistandarden et hakk bedre.

Tirsdag var det ridetur. Vi dro til noen huler og så på hulemalerier. Deilig vær hele dagen.  Så da var det å stupe rett i bassenget etterpå.Tora og Magnus på hesteryggen.

 

Onsdag hadde vi en deleksamen, og den oppfylte vi ved å ha et fremlegg for lederen av barnehjemmet, Liz, og lederen for avdelingen for boliger, Khuthala. Det gikk ganske bra.

Tora og Magnus besøkte barnehjemmet på onsdag. De ble omringet og tatt inn av mange barn øyeblikkelig!

Magnus og John Kåre satte opp noen hyller for oss på et medisinrom på barnehjemmet. Og det ble til og med klessnor til hus 7!

Tora passet mange unger mens vi andre var opptatt med vårt.

Her er Else med et av barna. De ser ut til å være like fornøyde!

Torsdag, i dag, er siste dagen her før vi reiser. I dag har vi hatt fest på barnehjemmet, med cupcakes, bakt av Pauline, sjokolademelk med is, og masse ballonger! Vi hadde det kjempeartig! Etter festen gikk den tunge veien rundt for å ta avskjed. Det ble verre enn jeg trodde på forhånd.....

I morgen er det tidlig frokost, og tur til et dyrereservat, der vi får en minisafari. Så skal vi bo på et hotell i Durban til mandag, så det blir vel noen opplevelser i storbyen før vi snur nesa hjem på mandag.

 

Én kommentar

23.feb.2012 kl.23:17

Herreminhatt,tenk at du e på tur heim snart...velkommen ska du vær,te vinterlandet.Har lest alt du har skrevet,utrulig interessant :)God tur te dokker.

Klæm fra Linda.

Skriv en ny kommentar

lisekildalsin

lisekildalsin

51, Meløy

Jeg bor på Selstad i Meløy kommune, sammen med Magnus og Tora. Sønnen min, Kjetil Nilsen bor på Grimstad i Gildeskål sammen med Terese Torset. For tiden studerer jeg sykepleie i Sandnessjøen, Høgskolen i Nesna. Praksis i Matatiele, Sør-Afrika, vil foregå i januar og februar 2012,og jeg kommer til å legge ut nye opplevelser underveis i praksisen. Jeg håper alle som besøker denne bloggen vil skrive et innlegg til meg.

Kategorier

Arkiv

hits